•  

Haluaisitko Prevenialaiseksi?

PREVENIALAISEKSI?

Prevenia Health Oy on henkilöstön terveyden edistämiseen erikoistunut kasvava yritys. Autamme yrityksiä saavuttamaan terveemmän henkilöstön ja sitä kautta säästöjä terveyskustannuksista. Haluamme olla edelläkävijöitä vaikuttavassa terveyden edistämisessä ja että muut terveysalan yritykset seuraavat meitä ja kopioivat toimintamallejamme.

Mitä tämä kaikki tarkoittaa? No sitä, että etsimme asiakasyrityksistämme kohderyhmiä joilla on selvä tarve ja kehitämme kyseiselle kohderyhmälle palvelun jolla on mahdollisimman suuri vaikuttavuus suhteessa panostukseen ja kehitämme tuota panos/tuotos-suhdetta jatkuvasti. Emme käske emmekä komenna, vaan autamme henkilöä itse oivaltamaan arjessaan ne tavat mitkä toisivat eniten hyötyä suhteessa hänen itse määrittelemiin tavoitteisiinsa. Seuraamme kehitystä pitkäjänteisesti henkilökohtaisella tasolla jatkuvasti tukien. Koko toimintamme ytimessä on siis arjen tapojen muuttaminen ja henkilön muutoksen tukeminen pitkäjänteisesti.

Tavoitteemme on saada palveluiden piirissä oleva henkilö sanomaan: "Parasta mitä minulle on tapahtunut", palvelun ostaneen yritysasiakkaan vastuuhenkilö sanomaan: "Todella loistava juttu ja maksaa itsensä takaisin nopeasti" sekä työterveyshuollon yhteistyökumppanin toteamaan: "Vihdoinkin vaikuttava työkalu yksilön tukemiseen".

Koska asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä palveluumme (jatkoprosentti on 100%) ja toimintamme kasvaa koko ajan, etsimmekin nyt henkilöitä jotka olisivat valmiina seuraaviksi Prevenialaisiksi kun sen aika koittaa.
 

TERVEYSVALMENTAJAKSI

"Työssä on palkitsevaa kun saa jotain merkittävää tapahtumaan ihmisten elämässä ja ihmiset oivaltavat asioita."

Terveysvalmentajan tehtävänä on auttaa henkilöä löytämään arkeen yksinkertaisia ratkaisuja millä on iso merkitys henkilön terveydelle ja elämälle pitkällä aikavälillä. Terveysvalmentajan tehtävä on siis henkilökohtaista valmentamista ja henkilön oman muutoksen tukemista. Palvelu on suunnattu  yrityksissä henkilöille joille on ajan mittaan kasaantunut useampia terveysriskejä. Otamme henkilön vastaan ja tuemme häntä sellaisena kuin hän ja hänen arkensa on sekä huomioimme aina henkilön ja hänen ympäristönsä muutoksessa kokonaisuudessaan.

Terveysvalmentajana on mahdollisuus ja aikaa auttaa henkilöä löytämään oikeat keinot oman arjen ja tapojen muuttamiseksi ja koska henkilön rinnalla kuljetaan pitkään, niin pääsee myös itse näkemään konkreettiset tulokset ja sen vaikutuksen henkilön elämään.

Terveysvalmentajsn tehtäviin kuuluu mm.:

  • Vastaat omista henkilökohtaisista valmennettavistasi ja autat heitä saavuttamaan arjen tapamuutoksia
  • Jatkuvaa kehittämistä ja osallistumista uusien palvelumallien, vaikuttavuuden ja koko yrityksen kehittämiseen
  • Tapaamisia, puheluita ja säännöllistä yhteydenpitoa asiakkaan yhteyshenkilön kanssa
  • Säännöllinen raportointi yritysasiakkaillesi
  • Yhteistyötä asiakkaan työterveyshuollon kanssa
  • Valmennusvideoiden suunnittelua ja toteuttamista
  • Sähköistä kommunikointia ja vaikuttamista mm. sosiaalisessa mediassa

Odotamme tulevalta terveysvalmentajaltamme, että hän tuo koko oman osaamisensa, kokemuksensa ja persoonansa osaksi tiimiämme. Toivomme, että arvostat samoja asioita valmentamisesta ja ihmisten kanssa toimimisesta kuin me ja suhtaudut ennakkoluulottomasti uusiin toimintamalleihin. Hoidat vastuulla olevat tehtäväsi erinomaisesti sekä haluat jatkuvasti kehittää niitä sekä itseäsi. Kaiken kaikkiaan haluamme että olet koko sydämelläsi ja intohimolla mukana rakentamassa Prevenian tarinaa yhdessä kanssamme.

Taustalla terveysvalmentajalla on terveydenhuollon pohjakoulutus sekä käytännön asiakastyöstä kokemusta useammalta vuodelta. Kaikki valmennuskoulutus ja -kokemus sekä ihmisen psykologian ja käyttäytymisen opiskelu on plussaa ja antaa hyvää pohjaa tehtävässä toimimiselle. Tietokoneen ja mm. Office-sovellusten käyttö sekä uusien sovellusten opettelu sujuu sinulta näppärästi ilman otsasuonien pullistumista.

Suhtaudumme työaikaan joustavasti ja terveysvalmentajana voit valita haluatko tehdä täyden työajan vai esimerkiksi kolmea tai neljää päivää viikossa.

Miksi tulisin Prevenialle terveysvalmentajaksi? Me uskomme, että terveysvalmentajana pääset tekemään erittäin merkityksellistä työtä ja tukemaan muutoksia joilla on iso merkitys henkilön koko loppuelämään. Olemme intohimoisia kehittymisen suhteen ja meillä pääset jatkuvasti kehittämään ja kouluttamaan itseäsi osana kasvavaa perhettä. Meillä ei ole hierarkioita eikä turhaa pönöttämistä, vaan kaikki asiat ratkaistaan ja päätetään yhdessä.

Lisäksi haluamme vapauttaa sinut monesta työn teon kahleesta, esim. työtä voit tehdä mistä käsin vain - kotisohvalta, mökiltä tai toimistolta, ihan minkä itse koet olevan sinulle paras paikka. Työaikaa pystyt muokkaamaan joustavasti omaan arkeesi sopivaksi ja sinulla on kaikki mahdollisuudet työn tuunaamiseen itsesi näköiseksi. Meillä on pitkä kokemus terveysalalta sekä valmentamisesta ja tuemme sinua työssäsi kaikin mahdollisin keinoin.

Ai niin - mainitsinko jo että lomat ovat meille tärkeä asia ja sinullekin kuuluu alusta asti täydet lomat ja hieman enemmän. Muitakin etuja on, mutta niistä voidaan puhua tarkemmin sitten kun tavataan.

Miten lähetän hakemuksen? Lähetä vapaamuotoinen työhakemus ja/tai CV ja lisäksi linkki videohakemukseen osoitteeseen prevenia@prevenia.fi, olemme mitä pikimmiten sinuun yhteydessä ja kutsumme joustavasti jatkokeskusteluihin kun hakemuksesi saapuu meille.

Työn alkamispäivämäärää emme valitettavasti vielä osaa sinulle tarkasti sanoa, mutta toivomme että maltat odottaa hetken ennen kuin yhteinen matkamme voi alkaa.

Jos olet lukenut jo näin pitkälle niin uskon että jaat innostumisemme yksilölliseen ja vaikuttavaan terveyden edistämiseen, joten mikset siis rohkeasti jättäisi hakemustasi!

 

Lisätietoja:

Marko Pirhonen 050 492 8599

Topi Valtakoski 040 720 4847

Hakemukset:

prevenia@prevenia.fi

 

 

Palvelumme:
Terveysvalmennus
Verkkovalmennukset:
Hyvinvointia vuorotyössä

Ota yhteyttä:
Lähetä viesti
Soita asiantuntijallemme:
  040 720 4847

Prevenia Health Oy
Y-tunnus: 2638347-6
Rekisteriseloste

valokuvat sivuilla: Hannah Salo ja Jimi Österberg

Seuraa meitä: 
Tällä sivustolla käytetään evästeitä. Sivustoa käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää
Katso videoitamme »Lue blogejamme »

LIITY KANSSAMME TERVEYDEN EDISTÄMISEN MATKALLE
Kirjoita alle sähköpostisi ja saat säännöllisesti hyödyllistä tietoa Prevenia - kanavalta (mm. blogit, webinaarit, uutiskirjeet)


Minua kiinnostaa:
Henkilökohtaisen terveyden ja tapojen edistäminen (Prevenia - kirje)
Yrityksen henkilöstön terveyden edistäminen (Prevenia - ammattilaiskirje) 

Ota yhteyttä

Nimi/Organisaatio:

Sähköposti:

Puhelin:


Kuinka voimme palvella?:


 
©2018 Prevenia Health Oy - Terveempi henkilöstö - MMD Networks Oy