•  

Haluaisitko Prevenialaiseksi?

PREVENIALAISEKSI?

Prevenia Health Oy on henkilöstön terveyden edistämiseen erikoistunut kasvava yritys. Autamme yrityksiä saavuttamaan terveemmän henkilöstön ja sitä kautta säästöjä terveyskustannuksista. Haluamme olla edelläkävijöitä vaikuttavassa terveyden edistämisessä ja että muut terveysalan yritykset seuraavat meitä ja kopioivat toimintamallejamme.

Mitä tämä kaikki tarkoittaa? No sitä, että etsimme asiakasyrityksistämme kohderyhmiä joilla on selvä tarve ja kehitämme kyseiselle kohderyhmälle palvelun jolla on mahdollisimman suuri vaikuttavuus suhteessa panostukseen ja kehitämme tuota panos/tuotos-suhdetta jatkuvasti. Emme käske emmekä komenna, vaan autamme henkilöä itse oivaltamaan arjessaan ne tavat mitkä toisivat eniten hyötyä suhteessa hänen itse määrittelemiin tavoitteisiinsa. Seuraamme kehitystä pitkäjänteisesti henkilökohtaisella tasolla jatkuvasti tukien. Koko toimintamme ytimessä on siis arjen tapojen muuttaminen ja henkilön muutoksen tukeminen pitkäjänteisesti.

Tavoitteemme on saada palveluiden piirissä oleva henkilö sanomaan: "Parasta mitä minulle on tapahtunut", palvelun ostaneen yritysasiakkaan vastuuhenkilö sanomaan: "Todella loistava juttu ja maksaa itsensä takaisin nopeasti" sekä työterveyshuollon yhteistyökumppanin toteamaan: "Vihdoinkin vaikuttava työkalu yksilön tukemiseen".

Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä palveluumme ja toimintamme kasvaa koko ajan – emme kuitenkaan juuri tällä hetkellä hae aktiivisesti työntekijöitä, mutta jätä hakemus mikäli koet että haluat tulevaisuudessa olla osa Preveniaa.


AVOIN HAKEMUS

Miksi tulisin Prevenialle töihin? Me uskomme, että Prevenialaisena pääset tekemään erittäin merkityksellistä työtä ja tukemaan muutoksia joilla on iso merkitys henkilön koko loppuelämään. Olemme intohimoisia kehittymisen suhteen ja meillä pääset jatkuvasti kehittämään ja kouluttamaan itseäsi osana kasvavaa perhettä. Meillä ei ole hierarkioita eikä turhaa pönöttämistä, vaan kaikki asiat ratkaistaan ja päätetään yhdessä.

Lisäksi haluamme vapauttaa sinut monesta työn teon kahleesta, esim. työtä voit tehdä mistä käsin vain - kotisohvalta, mökiltä tai toimistolta, ihan minkä itse koet olevan sinulle paras paikka. Työaikaa pystyt muokkaamaan joustavasti omaan arkeesi sopivaksi ja sinulla on kaikki mahdollisuudet työn tuunaamiseen itsesi näköiseksi. Meillä on pitkä kokemus terveysalalta sekä valmentamisesta ja tuemme sinua työssäsi kaikin mahdollisin keinoin.

Mikäli haluaisit olla tulevaisuudessa Prevenialainen, niin lähetä meille videohakemus (linkkinä, max. 3 min) ja lisäksi vapaamuotoinen CV osoitteeseen prevenia@prevenia.fi. Olemme sinuun yhteydessä ja katsotaan löydämmekö tulevaisuudessa yhteisen polun Preveniasta.

Jos olet lukenut jo näin pitkälle ja koet että jaat innostumisemme yksilölliseen ja vaikuttavaan terveyden edistämiseen, niin mikset rohkeasti jättäisi hakemustasi!
 

Lisätietoja: 
Topi Valtakoski 040 720 4847

Hakemukset:
prevenia@prevenia.fi

 

Ota yhteyttä:
Lähetä viesti
Soita asiantuntijallemme:
  040 720 4847

Prevenia Health Oy
Y-tunnus: 2638347-6
Rekisteriseloste

valokuvat sivuilla: Hannah Salo ja Jimi Österberg

Seuraa meitä: 
Tällä sivustolla käytetään evästeitä. Sivustoa käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää
Katso videoitamme »Lue blogejamme »

LIITY KANSSAMME TERVEYDEN EDISTÄMISEN MATKALLE
Kirjoita alle sähköpostisi ja saat säännöllisesti hyödyllistä tietoa Prevenia - kanavalta (mm. blogit, webinaarit, uutiskirjeet)


Minua kiinnostaa:
Henkilökohtaisen terveyden ja tapojen edistäminen (Prevenia - kirje)
Yrityksen henkilöstön terveyden edistäminen (Prevenia - ammattilaiskirje) 

Ota yhteyttä

Nimi/Organisaatio:

Sähköposti:

Puhelin:


Kuinka voimme palvella?:


 
©2017 Prevenia Health Oy - Terveempi henkilöstö - Z-Media