Päävalmentajan esittely - Marko
18.10.2017 14:48 | Marko Pirhonen

Olen Marko Pirhonen ja toimin Prevenia Healthissa päävalmentajana. Olen toiminut valmennuksen parissa jo liki 25 vuotta. Aluksi urheilijoiden kanssa, sitten kuntoilijoiden kanssa personal trainerina ja viime vuodet olen työskennellyt yritysvalmennuksissa henkilöstön terveyden edistämisessä. Peruskoulutukseltani olen urheiluhieroja ja fysioterapeutti, sekä personal trainer. Lisäksi olen opiskellut Johtamisen erikoisammattitutkinnon.

Kiinnostukseni terveyteen ja hyvinvointiin on syntynyt jo nuorena omien liikuntaharrastusten myötä. Ihmisen fysiologia kiinnosti erityisesti uran alkupuolella ja siksi kunnon kehittäminen ja urheilumaailma viehättivät. Vähitellen aloin ymmärtää, että toiminnan kannalta tärkein lihas sijaitsee korvien välissä. Myös oma valmennusfilosofiani on muuttunut paljon alun fyysisen puolen harjoittamisesta kohti ajatus- ja muutosprosessin ymmärtämistä, joka on kaiken toiminnan muutoksen ja tapojen muuttamisen kannalta oleellisinta. Suuri intohimoni on tapojen muuttaminen ja siihen liittyvät lainalaisuudet ja haasteet. Mitä vaikuttaa oman toiminnan ja valintojen taustalla? Mikä saa ihmisen toimimaan niin kuin toimii? Ja miten asioita voi oikealla ja järkevällä tavalla muuttaa?

Valmennusotteeni on hyvin käytännön läheinen ja rento. Ymmärrän jo elämää ja sen haasteita, elettyä elämää kun itselläkin näihin vuosiin jo takana on. En usko mihinkään taikatemppuihin, suuriin kertamuutoksiin tai pikakuureihin, kun puhutaan arjen tavoista ja niiden muuttamisesta tai elämäntaparemonteista. Uskon siihen, että kun sopiva toiminnan taso suhteessa mahdollisuuksiin ja voimavaroihin löytyy, muutos onnistuu varmasti. Vauhti ei välttämättä ole suuren suuri, mutta positiivisia muutoksia saadaan varmasti aikaan.

Puhun valmennuksissa siitä, että keskitytään olennaisiin ja merkittävimpiin asioihin muutoksen suhteen. Unohdetaan lillukanvarret ja keskitytään siihen millä on oikeasti merkitystä. Ei ole tarkoituksen mukaista eikä järkevää, pysyvyydestä puhumattakaan, lähteä muuttamaan kaikkea yhdellä kertaa.

Minulle energiaa arjessa tuovat läheiseni ja liikunta. Pidän haasteista ja siksi harrastan urheilua myös kilpaillakseni muiden, mutta ennen kaikkea itseni kanssa crossfitissa.

Marko

Marko Pirhonen

Päävalmentaja
marko.pirhonen(ät)prevenia.fi
050 492 8599


( Päivitetty: 18.10.2017 14:52 )

 - Marko Pirhonen

<< TakaisinKommentti

Kirjoittaja

Sähköposti

Kotisivut
Ei kommentteja
 

Palvelumme:
Terveysvalmennus
Verkkovalmennukset:
Hyvinvointia vuorotyössä

Ota yhteyttä:
Lähetä viesti
Soita asiantuntijallemme:
  040 720 4847

Prevenia Health Oy
Y-tunnus: 2638347-6
Rekisteriseloste

valokuvat sivuilla: Hannah Salo ja Jimi Österberg

Seuraa meitä: 
Tällä sivustolla käytetään evästeitä. Sivustoa käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää
Katso videoitamme »Lue blogejamme »

LIITY KANSSAMME TERVEYDEN EDISTÄMISEN MATKALLE
Kirjoita alle sähköpostisi, niin saat säännöllisesti (1-3 krt/kk) sisältöä Prevenia - kanavalta sinua kiinnostavasta aihealueesta sekä satunnaisesti tietoa palveluistamme.


Minua kiinnostaa:
Henkilökohtaisen terveyden ja tapojen edistäminen (Prevenia - kirje)
Yrityksen henkilöstön terveyden edistäminen (Prevenia - ammattilaiskirje) 

Rekisteriseloste

Ota yhteyttä

Nimi/Organisaatio:

Sähköposti:

Puhelin:


Kuinka voimme palvella?:


 
©2018 Prevenia Health Oy - Terveempi henkilöstö - MMD Networks Oy