Terveysvalmentajan esittely - Inka
18.09.2017 11:46

Olen 39-vuotias, kahden lapsen äiti ja työskennellyt terveydenhuollon moninaisissa tehtävissä eri ympäristöissä. Työurani ajan olen itse tehnyt pääsääntöisesti vuorotyötä ja sen vuoksi näen jaksamisen sekä tukemisen sen haasteissa tärkeäksi. Miten saada voimavarat riittämään, kun työ tapahtuu epäsäännöllisesti eri vuorokauden aikoina.

Alkuperäiseltä koulutukseltani olen kätilö-sairaanhoitaja, jonka jälkeen myöhemmin jatkokouluttauduin terveydenhoitajaksi ja pätevöidyin työterveyshuoltoon. Olen FIHF ravintovalmentaja ja käynyt myös hyvinvointivalmentajan opintoja. Erityisesti minua kiinnostavat hyvinvoinnin moninaisuus, miten osa-alueiden (esim. uni, ravitsemus, liikunta) välille löytyy sopiva tasapaino, että kokonaisuus pysyy tukevasti pystyssä. Lisäksi tavoitteenani on aina löytää hyvinvointia ylläpitävien keinoja, voimavaroja ja yhdistää ne osaksi normaalia perusarkea.

Saan itse voimaa perheestä ja liikunnasta. Olen aikuisiällä löytänyt omaksi lajikseni juoksun, jonka kautta lataan akkuja ja vähän myös haastan itseäni. Haluan korostaa liikunnan tärkeyttä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin osana mutta jokaisen oman tason ja mahdollisuuksien rajoissa.

 

Terveysvalmentajasi Inka Valtakoski
<< TakaisinKommentti

Kirjoittaja

Sähköposti

Kotisivut
Ei kommentteja
 

Ota yhteyttä:
Lähetä viesti
Soita asiantuntijallemme:
  040 720 4847

Prevenia Health Oy
Y-tunnus: 2638347-6
Rekisteriseloste

valokuvat sivuilla: Hannah Salo ja Jimi Österberg

Seuraa meitä: 
Tällä sivustolla käytetään evästeitä. Sivustoa käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää
Katso videoitamme »Lue blogejamme »

LIITY KANSSAMME TERVEYDEN EDISTÄMISEN MATKALLE
Kirjoita alle sähköpostisi ja saat säännöllisesti hyödyllistä tietoa Prevenia - kanavalta (mm. blogit, webinaarit, uutiskirjeet)


Minua kiinnostaa:
Henkilökohtaisen terveyden ja tapojen edistäminen (Prevenia - kirje)
Yrityksen henkilöstön terveyden edistäminen (Prevenia - ammattilaiskirje) 

Ota yhteyttä

Nimi/Organisaatio:

Sähköposti:

Puhelin:


Kuinka voimme palvella?:


 
©2017 Prevenia Health Oy - Terveempi henkilöstö - Z-Media